Vi spiller fire typer af danse-/musikprogrammer. I alle programmer forsøger vi at spille nogle melodier som ikke er så kendte, men som vi selv synes er gode.

Folkemusikhusbal: Her spiller vi et program med hovedvægten lagt på pardanse som polka, vals, schottish, mazurka, hamborger, svejtrit og måske en enkelt hopsa. Vi blander pardansene med et passende udvalg af kredsdanse, firture, ottemandsdanse, trekanter og måske en enkelt mere ukendt kvadrille.

Folkedanserforeningsbal: Her lægger vi større vægt på danse for flere par, altså kvadriller, rækkedanse og lignende. Mange af de kendte kvadriller har også andre melodier end dem man plejer at bruge. Dem bruger vi gerne. Så får man en ny oplevelse af gammelkendt dans. Vi spiller også gerne et par rækkedanse fra 1700-tallet.

For-sjov-dans til fest. Skal du holde en fest, og vil du gerne have en halv til en hel times dans som alle kan deltage i uden forudsætninger, har vi et vel gennemprøvet repertoire som med garanti vil få smilet frem hos alle deltagere, unge som gamle, dansefreaks som fodfumlere.

Hyggemusik. Skal handelsstandsforeningen bruge lidt ”musik i gaden”, skal bagagerumsmarkedet have musik blandt boderne eller mangler haveforeningen noget baggrundsmusik mens pølserne bliver grillet, spiller vi gerne. Vi gør dog opmærksom på, at vi kun spiller spillemandsmusik. Hvis man gerne vil have ”giro 413” og/eller nyere hits, er vi ikke de rette. Vi kender nogen der kan, så vi henviser gerne.